Udtalelser

Udtalelse fra Lars:

“Regression med Thomas var en fantastisk oplevelse! Jeg kom ned i meget dybe lag, hvor jeg kunne nå traumer og blokeringer, og frigive den energi der lå bundet i dem. Det var helt tydeligt for mig at jeg kom hen et sted, hvor det er svært at komme hen alene, og det var både trygt og med erfaren vejledning undervejs. Jeg kan helt klart anbefale det, og jeg har fået lyst til at arbejde mere med mig selv på denne måde.”

Udtalelse fra Kit:

“Regression – Thomas har en evne til at kigge dybt i mennesker, som var de en bog, der kan bladres i, redigeres i og derved skabe en ny historie, når han guider dig til at give slip på det gamle. Procesorienteret som Thomas er, tager han fat i et lag af gangen og fører dig med tryg hånd gennem “siderne i din bog – lagene i dit sind”.
Tak for en spændende og frisættende rejse Thomas.”

Jeg kom ned i meget dybe lag, hvor jeg kunne nå traumer og blokeringer, og frigive den energi der lå bundet i dem

Thomas har en evne til at kigge dybt i mennesker, som var de en bog, der kan bladres i, redigeres i og derved skabe en ny historie

Udtalelse fra Helle:

“Jeg havde en nysgerrighed på, hvorfor arbejdet med min stemme er så vigtigt for mig i dette liv.

“Det bragte mig tilbage til 2 inkarnationer. Først i Tyskland hvor jeg boede i skoven og var en slags druide med kendskab til healende planter og evnen til at kommunikere med dyrene i skoven. Her brugte jeg stemmen i forbindelse med behandling af bl.a folks brækkede knogler.

Den anden inkarnation jeg landede i var i Ægypten, hvor jeg var med til, at bygge pyramider på en måde som jeg ikke ikke anede var muligt. Arbejdet bestod i at sænke vibrationen på hologrammer, der udgjorde byggestenene i pyramiden. Hologrammerne gik fra lys til at blive materie ved hjælp af lyd fra min stemme, krystaller og intelligent metal som arbejdsredskaber. 

Det var så overvældende og jeg forstod ikke hvad jeg så, før end jeg fik talt det igennem med Thomas efterfølgende. Det har givet mig en stor ro og mening, at jeg nu ved, hvor jeg har den passion for stemmearbejdet fra.”

“Thomas er en fantastisk guide, der med sin dybe rolige stemme, med det samme indgyder dig en følelse af tillid og tryghed. Med stor nænsomhed og professionalisme sørger han for, at du har det godt og føler dig tryg både før, under og efter regressionen. Jeg vil på det varmeste anbefale en regression med Thomas som guide.”