Om din guide

Her er lidt om mig og min baggrund

Mit navn er Thomas Bo og jeg driver selvudviklingsvirksomheden Comunicator på Taarupgaard Alle 3, 8831 i Løgstrup i Midtjylland.

Jeg er en hybrid mellem et livslangt erhvervsliv og et spirituelt virke, med fokus på selvudvikling i de seneste 11 år. Jeg har sideløbende arbejdet med coaching og guidning af både erhvervsfolk og privatpersoner. De seneste par år har jeg været bosiddende i en lejlighed på Taarupgaard Gods, der ligger lige ned til Hjarbæk fjord, 14 min. nordvest for Viborg. Ro, tidsløshed, stilhed og smuk natur er nøgleord for stedet.

Mit faglige virke i erhvervslivet

Som kreativt menneske er jeg uddannet Art director, illustrator og maler, tekstforfatter, TV / videoproducer og har været selvstændig, som partner eller eneejer af forskellige reklamebureauer med op til 32 medarbejdere. Jeg arbejder fortsat som selvstændig med reklamebureau og som interim konsulent med strategi, forretnings- og konceptudvikling for start-ups og B2B smb-virksomheder i min virksomhed markanD.

Har desuden opbygget en softwarevirksomhed der hed Axapoint sammen med 2 partnere, hvor vi udviklede organisationssystemer til håndtering af stamdata for medarbejdere i kommuner, universiteter m.fl. – hvor systemet var baseret på den nye fællesoffentlige standard. Virksomheden blev i 2014 solgt til KMD, hvor jeg fortsatte i min rolle som direktør, nu som datterselskabsdirektør, før virksomheden blev fuldt integreret i KMD koncernens sikkerhedsafdeling.

Jeg har en KMD 2.0 Leder og medarbejder mentoruddannelse, fra mine år som Senior Business Line Manager for Masterdata i KMD it-koncernen.

Gennem årene har jeg haft en del bestyrelsesposter og har via reklamebureauerne haft lejlighed til at arbejde med koncerner som AVK, ALTO, Corus Building Systems Scandinavia, Danfoss, Millarco, Vibocold, TDC Erhverv, Modulex ViewCom, DanaData, Systematic, Software Innovation, Bioforce Danmark og mange, mange andre spændende nationale og internationale virksomheder.

Mit privatliv og den holistiske udvikling

Har været heldig at have 2 dejlige eks-koner, som jeg har fået 4 børn med, der (foreløbigt) har skabt 3 skønne børnebørn. Mit liv er blevet beriget af partnere, som alle har lært mig, at kende mig selv på et dybere og dybere niveau, og som har hjulpet mig med at blive en bedre version af mig selv hele tiden.

Igennem de seneste 10 år, har jeg arbejdet med bl.a. meditation og stilhedsarbejde. Har været heldig at have dygtige spirituelle lærere som psykolog Liv Brøgger og Madurima Rigtrup og hendes virke på Stilhedscenteret i København samt workshops med hjertets intelligens, tankekontrol, stilhedsretreats og fokus på alenehedslære i fællesskaber m.m.

Har haft virksomheden Emergenz, hvor jeg sammen med min dygtige partner og kanal Kit Engell (Engells Univers), havde til huse i Det Blå Behandlerhus i Roskilde, hvor vi afholdte tematiserede kanaliseringaftener og lavede personlige coachingforløb. Vi lavede desuden healing, healingsmassage og fjern-healing bl.a. på børn med kolik m.m. Besøg: https://engellsunivers.dk

Uddannet som medie på O2C

Som medie, har jeg en O2C uddannelse (Open To Channeling) fra nok Nordens dygtigste trancemedie Dennis Søndergaard på High Vibrations Center. Hvis du selv oplever at ville udforske dig selv gennem selvudvikling og dine egne evner til at håndtere energi, kan jeg meget varmt anbefale denne uddannelse. Du kan læse mere om den her: www.open2channeling.dk

Jeg havde mine første regressions-oplevelser som spontane korte seancer spredt ud over min ungdom, der pludselig trængte sig ind i bevidstheden – uden at jeg forstod hvorfor, eller deres betydning. Jeg oplevede også ud af kroppen oplevelser, og stemmer der talte til mig – men slog det til side. Men med hjælp fra en regressionsterapeut i 2014, blev det for alvor en “virkelighed” i mig selv – og jeg har siden da besøgt utallige tidligere liv, der alle har bidraget til at kunne integrere både mørke og lyse sider af “mig selv” i en rummelig, kærlig og meget mere balanceret form. Min egen frygt for døden forsvandt lynhurtigt, og jeg så regressionens potentiale til at frembringe viden og indsigt – og til at transformere og helbrede aktuelle livsudfordringer. Jeg tog uddannelsen til regressionsterapeut og efterfølgende overbygningen til at kunne guide til Livet Mellem Livene – med ønsket om at kunne hjælpe andre, som det har hjulpet mig selv.

Uddannet som regressionsteraput på PLA

Jeg er uddannet som regressionsterapeut på Past Lives Academy og har videreuddannet mig med overbygningen til: LML-terapeut. Det er kort for “Livet Mellem Livene-terapeut”. Hvis du vil vide mere om uddannelsen og selv føler dig tiltrukket af, at arbejde med mennesker og hjælpe dem gennem regression, kan jeg varmt anbefale den uddannelse jeg selv har taget på Past Lives Academy. Du kan læse mere om den her: www.pastlives.dk

Viden til ny bevidsthed

Jeg tilbyder regressionsterapi, coaching og guidning – enten som enkelt-sessioner eller i forløb, via det jeg kalder inspirerede samtaler, hvor jeg trækker på min erfaring og viden samt mine evner som medie i dialogen og arbejdet med dig. Jeg er især god til at håndtere mentale mennesker, der kræver en forklaring for at acceptere noget – samt stærke kvinder, private som erhvervfolk, der har behov for at få afbalanceret deres maskulinitet, behov for kontrol og og finde deres feminine side mere frem igen.

Jeg anvender forskellige behandlingsformer med mine klienter, som dels baserer sig på mine uddannelser og egne personlige evner og erfaringer med dette arbejde. Jeg lærer kontinuerligt nyt og deltager i uddannelser, seminarer, workshops og arrangementer for at forbedre mine færdigheder. Jeg har over årene dykket ned i en endeløs liste af viden og visdom om bevidsthed fra folk som Madhurima Rigtrup, Jes Bertelsen, Mooji, Sadhguru, Eckhart Tolle, Biblen, The Law of One, Don Miguel Ruiz m.fl. – og via medier som Kryon, Abraham Hicks, Bashar, Adamus Saint-Germain samt trance mediet Dennis Søndergaard og mange, mange andre. Alle fyldt med viden og guidning, der er lige så udfordrende, som det er oplysende og frisættende. Jeg har dog stadig en rigtig god jordforbindelse, er skeptisk og lyttende, som det menneske jeg også er.

Du er således i trygge hænder, i en rummelighed og tillid, hvor du kan være helt dig selv – så vi kan finde frem til svar og løsninger, der vil give dig viden og bevidsthed til at nå DIT fulde potentiale.