Se mere nede i dybet

Det bevidste og underbevidste sind.
Hvad betyder de, og hvad er forskellen?

Disse kan relateres til et isbjerg, hvor det bevidste sind er delen over vandet, og det underbevidste sind er den del der er nedsænket. Sagt på en anden måde, din dagsbevidsthed og den underbevidsthed, som du rammer i drømmestadiet. Det er disse 2 niveauer vi arbejder med. Du er ikke i hypnose men blot i en let meditativ trance, hvor du selv er med hele tiden.

Når vi arbejder med disse 2 niveauer, kommer vi i forbindelse med disse via din højere bevidsthed, der også kan trække viden ind fra det dybeste plan hos dig, det ubevidste, som ligger dybere nede end din underbevidsthed. Men du vil aldrig få vist eller opleve noget, som du ikke kan tåle at få vist eller føle, som du har det nu.

Sessionerne har til formål at hjælpe med at omprogrammere adfærdsmønstre i sindet, hvilket gør det muligt at overvinde irrationel frygt, negative tanker og undertrykte følelser. Det kan hjælpe med at forløse f.eks. angst, stress, depression, fobier og at bryde negative mønstre m.m.

Se ud over forvirringen og illusionerne nu, og opnå helbredelse af tidligere og nuværende liv. Det er målet, at du opnår at finde hjælp til at skabe dit fulde potentiale.