PL-regression

Har du nogensinde spekuleret på, om du har levet før?

Alle vores tidligere liv er en del af vores nuværende liv, og disse liv er meget tættere på overfladen af ​​din hukommelse og følelser, end de fleste af os er klar over.

Ved at arbejde med information fra tidligere liv, er det muligt at:
• Forstå, helbrede og løse tidligere traumer, som stadig bæres i dit nuværende liv
• Eliminere fysiske og følelsesmæssige udfordringer ved at afdække og håndtere årsagen
• Identificere tilbagevendende mønstre og heale smertefulde minder
• Formindske frygten for døden
• Lær, hvorfor du står over for visse udfordringer i dit nuværende liv
• Arbejd konstruktivt for at begynde at forme din fremtid positivt
• Få adgang til tidligere færdigheder og talenter, og lær måske at bruge dem nu
• Genkend personer, partnere, familie, venner og f.eks. soulmates i tidligere liv

Hvad kan en PL (Past Life) regression bruges til?

På mange måder er det jagten på det, som du ikke kan finde svaret på i dette liv. Der er flere grundlæggende grunde til, at folk prøver en regression.

Terapi
Muligheden for at løse aktuelle problemer, der har deres oprindelse i tidligere liv. De udfordringer, vi har at gøre med i dag, opstod meget ofte langt tilbage og er aldrig blevet løst. Regression er ofte den hurtigste og mest effektive måde at komme til roden af ​​disse problemer.

Nysgerrighed
Oplev en regression bare for sjov. Måske spekulerer du på, om du nogensinde har levet før? Det er ofte grunden til den første ​​session!

Relationer
Har du nogensinde følt en utrolig forbindelse med en person, du lige har mødt, eller et sted, som du aldrig har været før i dette liv? Dette kan være din anerkendelse af at møde en betydningsfuld person eller besøge et betydningsfuldt sted fra et af dine tidligere liv.

Åndelig vækst
At lære af fortiden kan accelerere vores egen vækst og hjælpe med at opdage vores egen vej eller formål, vores sjælerejse.

Hvordan skelner man mellem tidligere liv, og fri fantasi?
Man kan sige, at der ikke findes “fri fantasi”, fordi alting baserer sig på minder fra ét eller andet sted i dit system.

Du giver informationerne til mig som terapeut, så det hele kommer via dig selv – der er ikke “nogen” andre end dig, der gennemlever oplevelsen, ser billederne, sanser sammenhængen og mærker følelserne. Og det er ofte følelserne, der er nøglen til, at kunne føre tingene ind i dette liv, fordi genkendelsen er der meget hurtigt. Det er dig, der “mærker” sandheden i det du oplever, og den forbindelse det har til dit nuværende liv.

Det er på samme måde, som hvis nogen siger til dig, at de har set en UFO. Det bliver ikke til DIN virkelighed, før du selv oplever én! En regressionsoplevelse er på samme måde kun DIN oplevelse, og det er dig, der mærker SANDHEDEN i den.